Coatings en kleuren

Coatings en kleuren

Veel van onze producten zijn te leveren met verschillende coatings, afwerklagen. Naast dat de verschillende coatings er anders uit zien hebben ze ook verschillende eigenschappen. We proberen het u hieronder duidelijk te maken.

 

 

Polyester gladde coating

Onze gladde polyester coating is leverbaar op de producten: dakpanplaat, wandplaat, golfplaat en dakplaat. De coating is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een glad oppervlak. De dikte van de coating is 25 mu. Doordat de coating glad is hecht vuil zich minder op het product. Deze coating is in de volgende kleuren leverbaar:

Polyester matte coating

Onze polyester matte coating is leverbaar op de producten: dakpanplaat, wandplaat, golfplaat en dakplaat. De coating is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een matte ruwe structuur. De dikte van de coating is 25 mu. De matte coating geeft een prachtige authentieke uitstraling. Deze coating is in de volgende kleuren leverbaar:

Plastisol HPS

Onze plastisol HPS coating is leverbaar op de producten: dakpanplaat, wandplaat, golfplaat en dakplaat. De coating is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een puntjes of zogenaamde sinaasappel structuur. De dikte van de coating is 200 mu. De ruwe coating biedt een prima duurzaamheid en is goed beschermd tegen corrosie. Deze coating is in de volgende kleuren leverbaar:

Plastisol Leermotief

Onze plastisol Leermotief coating is leverbaar op de producten: dakpanplaat, wandplaat, golfplaat en dakplaat. De coating is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lederstructuur. De dikte van de coating is 200 mu. De coating biedt een prima duurzaamheid en is goed beschermd tegen corrosie. Deze coating is in de volgende kleuren leverbaar:

Greencoat

Onze Greencoat coating is leverbaar op de producten: wandplaat en dakplaat. De coating is van zeer hoogwaardige kwaliteit en heeft een gladde structuur. De dikte van de coating is 200 mu. De coating biedt een superieure duurzaamheid en is zeer goed beschermd tegen corrosie. Deze coating is in de volgende kleuren leverbaar: